Участь у турнірі "Що? Де? Коли?"

12 травня 2018 року в м. Запоріжжя відбувся широкомасштабний захід «Що? Де? Коли?», який увійшов до Книги рекордів України (за кількістю команд, що одночасно змагалися в інтелектуальній грі). Спеціальним гостем турніру став ведучий української телеверсії гри «Що? Де? Коли?» Олександр Андросов.

Й учні нашого навчального закладу не залишилися осторонь, а взяли активну участь серед інших 111 команд м. Запоріжжя. Викладачі Центу, в свою чергу, були  найактивнішими вболівальниками... Навіть дощ та похмуре небо не стало їм на заваді!

Вперше «Дубовий гай» зібрав найкращих ерудитів міста в дружньому колі, щоб ще раз довести, що в нашому місті живуть не лише металурги, а й розумні, ерудовані та  освічені городяни.

Команда нашого Центру «Вітрила» хоч і не здобула перемогу, але ще раз довела всім, що  учні професійно-технічного закладу мають неабиякий розумовий потенціал і в майбутньому можуть стати гарними професіоналами своєї справи. На сьогодні це актуально, адже сучасні роботодавці  зацікавлені у фахівцях, які не лише здатні виконувати  професійні завдання, але й вміють самостійно  мислити та вирішувати різні проблеми, володіють критичним і творчим  мисленням, мають багатий словниковий запас,  ерудовані та здатні до самоосвіти.



Немає коментарів:

Дописати коментар