ВЛАСНЕ ЗДОРОВ’Я – СПРАВА КОЖНОГО!

     10 травня 2018 року у  наш Центр завітали представники «Клініки, дружньої до молоді» Іващенко Є.Г. та Остапенко Л.М. з лекцією «ВІЛ/СНІД: що потрібно знати сучасній молоді».
       Вони розповіли про шляхи зараження ВІЛ-інфекцією та способи захисту  та профілактики.  З документального фільму учні дізналися про  статистичні дані заражених осіб в Україні та реальні цифри ВІЛ-інфікованих людей, які  стоять на обліку та отримують відповідну терапію. Багато було розвінчано міфів про цю інфекцію та шляхи зараження нею.
      В кінці лекції учні поставити питання та отримали на них  кваліфіковані відповіді. А ще, кожен бажаючий учень,  мав змогу  анонімно  пройти тест на наявність ВІЛ-інфекції. І буквально через 10 хвилин результати цього  тесту були повідомлені кожному конфіденційно.
   «Клініка, дружня до молоді» залишила свої координати і запросила всіх, хто переймається своїм здоров’ям, завітати до них і пройти тест на наявність ВІЛ-інфекції за адресою: м. Запоріжжя, вул. Культурна, 123 (т.: 099-096-77-76).


Немає коментарів:

Дописати коментар