13 жовтня - наші свята

 Шановні друзі!

💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
У такий страшний час живемо, але ми нація вільних, гордих, сильних, незалежних і непереможних ЛЮДЕЙ!
Хочу привітати нас усіх із сьогоднішніми святами:
💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
По-перше, з Днем захисника і захисниць України! Низький уклін та Божого благословіння всім тим, хто зі зброєю в руках відстоює наше право бути українцями і жити на своїй землі!
💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
По-друге, з Днем УПА! Відважні наші діди та прадіди з 1943 по 1953 рік боролися з двома ворожими для всього українського режимами: сталінським (радянським) і гітлеровським (нацистським). І головною ціллю ОУН УПА була незалежність України.
💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
По-третє, з Днем українського козацтва! Слава нашим славним пращурам за право називатися українцями! Будьмо! Будьмо! Будьмо! Гей! Гей, Гей!
💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
По-четверте, з величезним релігійним святом - Покрови Пресвятої Богородиці! Свято пов'язане з давньою легендою про те, як Богоматір вберегла місто від ворожої атаки, накривши населення своїм покровом.
💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
По-п'яте, сьогодні ми всі святкуємо День нашого міста! Запоріжжя, рідне наше місто, тримайся!!! Нехай Пресвята Богородиця накриє своїм покровом наше Запоріжжя й нашу багатостраждальну неньку Україну, і захистить нас від злісного кремлівського пуйла.
💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
Слава Україні! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Слава нації! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Смерть ворогам! ...і каяття, і суду людського й Божого всім зрадниками і колаборантам!



Немає коментарів:

Дописати коментар