ЗІ СВЯТОМ НАС, ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!

 

Щиро вітаю педагогічний колектив  ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» з 80-річчям заснування системи професійно-технічної освіти! У цьому році виповняється 48 років як наш навчальний заклад  відкрив двері талановитій і закоханій у мрію молоді! Вже 48 років зі стін нашого Центру у світ виходять справжні професіонали своєї справи. Центр – це не тільки стіни, насамперед,  це – дух,  пам'ять, традиції,  наступність поколінь.  Це педагоги і ті, хто щодня переступає поріг , сіючи зерна  доброго, розумного,  вічного, й ті,  кого вже немає сьогодні, але назавжди залишаться в пам’яті учнів і колег, і викладачі-пенсіонери,  для яких найвища нагорода – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки.

Зі стін Центру вийшли  сотні талановитих  випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що  вихованці Центру стали  добрими, духовно багатими людьми, професіоналами своєї справи, які понесли в світ, посіяні тут зурна любові до всього рідного.

Бажаю  щедрих жнив на освітянській ниві, творчих злетів,  впевненості  у завтрашньому дні,  подальшого процвітання, злагоди на мирного неба над головою.

Нехай своїми високими результатами наші учні, будуть нашим гідним продовженням і крізь усе життя  нестимуть світлі спогади про  часи навчання у закладі професійно-технічної освіти.




Немає коментарів:

Дописати коментар