Відеоконференція (23 квітня 2020 року)



Карантин став справжнім викликом для освітньої та інших сфер життя. Утім, мусимо працювати у тих реаліях, які несе нам світ.
Так, 22  квітня 2020 року відбулася відеоконференція викладачів-філологів на тему «Вивчення предметів «українська мова» і «українська література» в контексті підготовки до ЗНО-2020», яку організувала методистка НМЦ  ПТО у Запорізький області Л.І.Четверякова. Спікерами виступи голови експертних творчих груп викладачів української мови і літератури м. Запоріжжя  Ірина Кокіна і м. Мелітополя Наталя Кардашова.
Для більшості вчителів перехід на дистанційне навчання – це, звісно, виклик. І зараз ми поринаємо у по-справжньому віртуальне навчання і самоосвіту. Але, найбільше всіх хвилюють учні старших курсів, їхня підготовка до ЗНО. Тому саме з цією метою  викладачі  професійних (професійно-технічних) закладів освіти  Запорізької області  зустрілися (віртуально) на платформі ZOOM, щоб  поділитися досвідом  підготовки  учнів до ЗНО під час карантину із застосуванням технологій дистанційного навчання. Ця зустріч була потрібною, вчасною, продуктивною, результативною і цікавою!
Ще раз хочу нагадати своїм учням, що  карантин – це не канікули, це час для дистанційного і самостійного навчання!













Немає коментарів:

Дописати коментар