На семінарі у м. Бердянську


27 вересня 2019 року на базі ДНЗ «Бердянський центр професійно-технічної освіти» проведений обласний семінар-практикум викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області.

Як завжди зустріч з колегами подарувала купу  позитивних вражень,  обмін досвідом,  інформацію про нове та новітнє!
Викладач Цьомкало Н.М. провела відкритий позакласний захід на тему «Переплелись, як мамине шиття, мої сумні і радісні дороги» (літературно-музична композиція до 90-ї річниці від Дня народження Дмитра Павличка). Захід показав творчі здібності учнів, їх вміння висловлювати власні думки, виразно і вдумливо читати поезії.
Крім цього  корисним  був практикум Сагірової Галини Олександрівни  «Інтерактивні вправи як інструмент формування ключових компетентностей здобувачів освіти на сучасному уроці мови та літератури». Викладачі із задоволенням взяли участь у практичній частині (Методи «Асоціативний кущ», «Хмари слів», «Дерево передбачень» та інші). А методист центру Коваленко Вікторія Григорівна показала майстер-клас «Інтерактивний плакат як засіб візуалізації освітнього процесу». Учасники семінару створили власні інтерактивні плакати за темою «Дмитро Павличко. Життя та творчість».

   
Я, Кокіна І.А. -  керівник експертної творчої групи викладачів української мови та літератури "Берегиня" м. Запоріжжя,  на цьому семінарі  презентувала  інформацію щодо особливостей викладання української мови та літератури у 2019-2020 навчальному році.
Щиро дякуємо керівництву та колективу ДНЗ «Бердянський центр професійно-технічної освіти» за гостинність, приємну творчу атмосферу.

Немає коментарів:

Дописати коментар