НА ЗАСІДАННІ ЕКСПЕРТНОЇ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ВИКЛАДАЧІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ "БЕРЕГИНЯ" М.ЗАПОРІЖЖЯ



Вітаю всіх!
Я, крім викладацької посади у ДНЗ «ЗЦПТОВТ», займаю ще одну відповідальну посаду – голови експертної творчої групи викладачів української мови та літератури «Берегиня» м.Запоріжжя.
6 вересня 2018 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбулося перше у цьому навчальному році  засідання експертної творчої групи викладачів української мови та літератури «Берегиня» м. Запоріжжя. Методист  НМЦ ПТО у Запорізькій області Л.І.Четверякова  гостинно зібрала  у своєму кабінеті  всіх членів творчої групи «Берегиня», які  були налаштовані на злагоджену співпрацю та на реалізацію масштабних планів своєї роботи.
На зібранні я звітувалася про виконану роботу експертної творчої групи у 2017/2018 навч. році та презентувала План роботи на 2018/2019 навч. рік. До речі, творча група  продовжує свою роботу над методичною темою «Форми і методи підвищення мотивації навчання на уроках української мови та літератури і в позаурочний час», але у цьому навчальному році нас чекають нові цікаві організаційні зміни та нові форми роботи.
Не випадково викладачі української мови та літератури зібралися на початку нового навчального року, адже  у зв’язку зі зміною  програми з української мови та літератури (кількість годин з української мови збільшилася вдвічі, а в програмі з української літератури відбулися суттєві зміни) виникла нагальна потреба розробити орієнтовний поурочно-тематичний план з української мови  та української літератури (відповідно до листа МОНУ від 03.07.2018 р. № 1/9-415 «Щодо вивчення у закладах загальної середньої освіти навчальних предметів у 2018/2019 навчальному році»).
Результатом злагодженої роботи усіх членів  експертної творчої групи «Берегиня» стали  поурочно-тематичні плани з української мови та української літератури на 2018/2019 навч.рік.
Тож, до роботи! Хай всім нам щастить!

(члени експертної творчої групи викладачів української мови та літератури "Берегиня" м.Запоріжжя)

(члени творчої групи разом з методистом НМЦ ПТО Л.І.Четверяковою)


Немає коментарів:

Дописати коментар