МИ - щаслива родина !!!

2 червня 2018 року  відбувся міський фестиваль «Щаслива сімя», в  якому активну участь взяли учні та викладачі нашого Центру. О 10 годині ранку на майдані Волі зібралися представники різних громадських організацій, представники  закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Запоріжжя, родини запоріжців та всі бажаючі, які дружньою ходою вирушили до центрального парку «Дубовий гай». З кульками, прапорцями, банерами, квітами представники нашого Центру були у вирі гамірної колони  щасливої родини, адже  Центр професійно-технічної освіти водного транспорту – це велика, щаслива родина.
У «Дубовці» було розміщено понад 200 локацій різних напрямків. Наш навчальний заклад гідно себе презентував  у «Містечку майстрів». Учні разом з викладачами підготували та провели п’ять майстер-класів: приготування  млинців з полуницею, бутербродів фруктових,  кейк-попс, коктейлів та в’язання морських вузлів.

Кожен учасник майстер-класу отримав масу позитивних емоцій, смачний шедевр власного виробництва та сертифікат отриманої кваліфікації «Кухар-початківець», «Бармен-початківець» та «Юнга».
Учні гр. 7-8 хоч і не брали участь у майстер-класах, але без них нічого б не відбулося. Хлопці  надали технічну підтримку (принесли, розставили, розібрали та повернули в Центр обладнання та матеріали).





Немає коментарів:

Дописати коментар