Пам’ятаємо, перемагаємо!

7 травня 2018 року учні  нашого Центру взяли участь в урочистому заході, приуроченому до Дня  пам’яті  та примирення   і  Дня перемоги у Другій світовій війні, який відбувся на площі Університетській біля славетного пам'ятника екіпажу танка Т-34, бійці якого з ротою автоматників перші увірвалися (і загиблим в вуличних боях) під час визволення Запоріжжя від німецько-фашистських загарбників у жовтні 1943 року.
73 роки як закінчилася Друга світова війна, але всі ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Цей день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, ми схиляю голову перед священною пам’яттю загиблих. 
Учні гр. 7-8 (кл. керівник Кокіна І.А.) мали змогу  після мітингу зустрітися з ветеранами, особисто їх привітати та  почути  з перших вуст  спогади  про ту страшну війну.

Щиро, від усього серця  хочемо  привітати всіх ветеранів і побажати їм міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашої країни! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!





Немає коментарів:

Дописати коментар